15

Komentari (15)

Zaccheroni
Gvardijan
"Gospodo" komentatori.Shvatite jednom da mladi ljudi koji citav svoj zivot podrede sportu,odreknu se mnogo cega u njemu,zele da imaju i dobre uslove za bavljenje njime.Ali obzirom da drzava ovakva kakva jeste / najbolji primjer su kosarkasice / nema sluha i interesa za sport onda je sasvim normalno da idu tamo gdje je bolje i gdje ce imati uslove za dalji razvoj.Zato okanite se vrijedjanja i ruznih komentara pokusajte se staviti u njihov polozaj i razmislite sta bi vi uradili da ste na njihovom mjestu.Naravno podrska za nasu Princezu Lanu ali se bojim da ce i ona nazalost jednog dana otici kao sto su i mnogi otisli.
Uranija
“Gospodine” komentaroru. Ako će Lana biti kao sportska kurawa Amina onda neka gleda ko će više da plati. Ali čisto sumnjam da je Lana takva, gledano njenog oca onda sam siguran da neće.
kenny
Amina kurvetina ciganska najedi se govana , sretno lana kraljice nasa
plemic
dao bog i gospa međugorska da obje naše mostarke završe na postolju u sve tri trke
Uranija
Lana protiv sportske kurawe koja je otišla onome koji vise plati
denimen9
Djevojkama želim samo najveći uspjeh, a papcima i nacionalistima u ovoj tvorevini ne treba ništa ni želiti, oni su ionako gorhnuli davno.
kukuruz
Jel ti i mati igra na dvije strane, i jesi li ponosan na to?
SarajFK
Promijeni i ime AMINA. Izbaci samo samo slova ''M'' i ''I'' iz sredine i ostani ANA. Niko se ne prodaje lako kao mi. Zato nam i jest stanje ovakvo kakvo je jer nemamo ni stav ni PONOS koji smo nekada imali. Niko se nije spreman boriti za nesto svoje. Samo se priklanjamo jacima. SRETNO LANA PONOSU NAS BOSANSKI!!!
denimen9
ne kenjaj bezveze. Ova država tjera svakoga ko neće da stane u tor i svakoga od koga nema direktne političke koristi. Ime i prezime je nebidno, i ti si nebitan.
denimen9
joj priče te pačeničke. to se u 2022 godini još uvijek noža boji.
HamzaVojvoda
Za sta da se bori mamlazu? Djevojka ponos Drzave a Drzava joj ne moze no bazen obezbjedit. Sav talenat nek ide vani i nek uspije kad u ovom prknu nema uvjeta
NorthSA1987
Sretno Lana, Amina sretno i tebi ali ovo ti nije trebalo...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti