19

Komentari (19)

user1653549661
Pod nadzorom divnih roditelja i trenera, raste jos bolje dijete, nasa Lana koja ce veoma brzo postati autoritet kada je sport u pitanju. Sve cestitke trenerima koji je veoma pametno stite od prevelikog publiciteta, bravo i za Velibora, skromnost je najveca vrlina, dugo cekamo da se pojavi novi veliki autoritet u BiH sportu, poput Marica, Bajevica i Susica, posebno Delibasica, Lana je na tom putu.
Ade1
Razplaka si me Lano, sunce naše, dragulj naš, zlato naše, ljudi ni sami nismo svjesni sta je ovaj nas dragulj uradio za našu zemlju, da nam budeš živa i zdrava
Ratnik
Neka si osvojila bas u rimu zlatnu, bravo, bosna i hercegovina te voli i ponos si nas jer si se odlucila za bosnu i hercegovinu plivati!
crni1000
Koljicfan
Svaka cast... Respekt!!
Husrefbeg22
Izvrsna trka od pocetka do kraja. Lana je definitivno najbolji sportist BiH svih vrjemena i treba joj vlada BiH dodijeliti stalnu stipendiju i obezbjediti puno bolju finansijsku podrsku. Bice jos uspjeha i medalja. Lijepo je vidjeti kada sva prisutna publika aplauzom pozdravlja sampionku iz BiH, jer ona s 16 godina to vise nego zasluzuje. Jos jednom sve cestitke svijeta i cijele BiH. Vjerujem kako je cijela BiH uz nasu izvanrednu mladu sportiskinju Lanu. Sretno!
crnoicrveno
LANA PUDAR!!!!
Noname992
Djete zna šta je država i koliko znači kad se čuje himna
Ado_GTI
Prava Bosanka, ponos naš.
Kiss
Svaka čast Lani samo naprijed trebala bi i država da te počasti jer si ti nas sve počastila, još jednom kapa do poda i da te u životu zdravlje prati a sve ostalo će doći,sve najbolje i hvala
s.vladovic
mlada djevojko sve pohvale samo nebo ti je granica .a tvojim roditeljima svaka čast što su odgojili takvo dijeta puno sreće ,zdravlja želi ti porodica Vladović
bk123
Bravo Lana....sve čestitke
King_Kenny
...ljepotica nasa zlatna,bravo...tako se reaguje na himnu svoje domovine...hvala ti sto si nas usrecila,sve najbolje u buducnosti i jos mnogo medalja da nam osvojis...ako Bog da i svjetsko i olimpijsko zlato da uzmes.
Hmoa
Mašina , ponosan sam i presretan sto imamo ovakvog sportistu, a i svi treba da budemo , ovo je bas bas golem uspjeh !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.