Skandal u Realu, Isco u centru pažnje
Isco je bio ponajbolji igrač Reala u ovoj sezoni, ali u najbitnijoj utakmici sezone nije dobio šansu, a kasnije nije htio ni da uđe s klupe?

Nije želio u igru?

Skandal u Realu, Isco u centru pažnje

Edmir Škorić

Real Madrid je u 17. kolu španske La Lige s 3:0 deklasiran od Barcelone na svom Santiago Bernabeu.

Bio je to susret u kojem je Real igrao dobro 45 minuta, a onda naprosto nestao s terena. Barcelona je preko Suareza, Messija i Vidala stigla do visoke pobjede i ima 14 bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala.

Kako to obično biva nakon ovakvih poraza, španski mediji iznose prljavi veš na površinu i traže sve negativnosti da dodatno dotuku Real Madrid, mada trener Zinedine Zidane pokušava da smiri tenzije i da brzo njegovi igrači zaborave gorak poraz.

U prvom planu je sada Isco. On je bio jedan od ključnih Reala, a Zidane je umjesto njega šansu dao Mateu Kovačiću. Hrvatu je to bio prvi ligaški nastup i odmah je upropastio, pošto je kriv za prvi gol, poslije kojeg se sve raspalo.

Nacho je u 66. minuti ušao umjesto Benzeme kada je Carvajal isključen, a u opticaju da uđe u igru potom je bio i Isco. Međutim, Isco je bio bijesan i napustio je zagrijavanje, te otišao na klupu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Odbio je, dakle, da se zagrije i da igra, a onda su Bale i Asensio dobili šansu u 72. minuti, ali tu se ništa nije popravilo u igri Reala. Isco je bio razočaran, bijesan, a sigurno da Zidane neće baš biti oduševljen ponašanjem veznjakal, pa bi ova priča mogla da bude nastavljena.

Šta god na kraju bude, Real je praktično u nemogućoj misiji kada je u pitanju borba za naslov prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kenan Terzic
covjek samo pa minuta kasnije preko twittera rekao da ove izjave nisu istinite
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi