Ronaldo otišao korak dalje: Poseban imidž za meč sa Marokom

Vidite li razliku?

Ronaldo otišao korak dalje: Poseban imidž za meč sa Marokom

Endin Čaušević

Fudbaleri Portugala danas igraju protiv Maroka utakmicu drugog kola grupne faze Svjetskog prvenstva.

Portugalci se nadaju da će njihov tim danas upisati prvu pobjedu na Mundijalu u Rusiji, a naravno najveće nade polažu u Cristiana Ronalda koji je briljirao protiv Španije. Ronaldo je na tom meču postigao tri gola, a mnoge je oduševio svojom "jarac brada" proslavom gola aludirajući da je on najbolji igrač svih vremena (G.O.A.T.).

Mnogi su to shvatili kao provokaciju za Lionela Messija koji je samo nekoliko dana ranije u ruskom magazinu predstavljen kao G.O.A.T. Nakon proslave gola Ronaldo je otišao korak dalje promjenom imidža, odnosno ostavio spremio je pravu "jarac bradu" za okršaj protiv Maroka.

Top Komentari

LOLLOL
Samo komletni idiot moze reci da je ovo najbolji igrac svih vremena uz duzno postovanje prema njegovom radu i trudu.
11 29
adis_D11
Samo kompletni idiot moze reci da nije ovo najbolji igrac svih vtemena!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi