Da li je moguće? PSG poslao nevjerovatnu ponudu za Coutinha

Sada je Barcelona na potezu

Da li je moguće? PSG poslao nevjerovatnu ponudu za Coutinha

Endin Čaušević

Bogati čelnici PSG-a očito i ovog ljeta žele da budu glavna tema što se tiče transfera, a francuski klub je šokirao fudbalsku javnost odlukom da pošalje ponudu za Philippea Coutinha.

Brazilski reprezentativac početkom ove godine stigao je u Barcelonu iz Liverpoola za oko 160 miliona eura, no nakon samo pola godine dobio je novu ponudu. Mundo Deportivo prenosi da je PSG jutros odlučio još jednom šokirati čelnike Barcelone, a ovaj put ponudom za Coutinha.

Prošlog ljeta PSG je na lukav način ukrao Neymara, no čini se da im to nije dovoljno. Prvak Francuske u svojim redovima želi i Coutinha, a ne bi bilo iznenađenje da im je upravo Neymar predložio da pokušaju dovesti njegovog saigrača iz reprezentacije.

Navodno, PSG je na adresu Barcelone poslao ponudu od nevjerovatnih 270 miliona eura što je gotovo za 50 miliona više nego što su platili Neymara. Ipak, mnogi se pitaju da li bi PSG mogao ostvariti ovaj transfer zbog finansijskog fair playja i u slučaju da Barcelona pristane. No, jasno je da je ovo sada samo jedna nova provokacija za Katalonce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

ja224
Kakva nam je uprava kluba ne bi me čudilo da prodaju i njega i Suareza u PSŽ
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi