Rukovodioci Čelika potpisali sporazum o reprogramu duga

120 mjesečnih rata po 22.000 KM

Rukovodioci Čelika potpisali sporazum o reprogramu duga

Čelnici NK Čelik jutros su potpisali dugo očekivani sporazum o plaćanju dužnih javnih prihoda u ratama sa Poreznom upravom FBiH.

Plaćanje će biti vršeno u 120 rata po 22.000 KM, te će obaveze izmirivati Grad Zenica. Ukupan porezni dug Čelika bez kamata iznosi oko 2.8 miliona KM.

Klupski račun Čelika će biti deblokiran i konačno će moći dovoditi strane igrače.

Potpisivanje reprograma poreznog duga vijest je koja raduje sve navijače Čelika, koji smatraju da je napokon došlo vrijeme da njihov klub izađe iz dugogodišnje krize i stane na noge.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lokumovac333
Pjesmee se oreee i bakljeee goreee srusit cemooo stadiioon!!! Mali zeljo mora past!!! Gdje su sad dezurni pljuvaci Celika i Fuada Kasumovica?
17 2
Sumedin Kulacic
jao pa sta ce sad dezurni pljuvaci izmislit ce nesto novo dok se zenicki novinari oporave od ovog šoka jer ih boli sto celik ide naprijed NGG jel ono turcin nema ni za kifle a fudo sve placa jbg samoproglaseni vlasnici kamber begagic i salcinovic i ostalih 12 su uzeli vasih 5 posto to vas boli e pa sad cete vidjet ćelik kako ide naprijed na vasu zalost a na asu radost vecine najviše mi žao kurbegovića i ostalih novinarcica isplacite se i bit ce vam lakse
13 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije