Icardi o vezi s Wandom: Počelo je tako što je zatražila da joj kupim iPad

Icardi o vezi s Wandom: Počelo je tako što je zatražila da joj kupim iPad

Edmir Škorić

Mauro Icadi i Wanda Nara već godinama su zajedno, no ova veza se može nazvati kontroverznom jer je nastala tako što je napadač Intera "ukrao" ženu svom bivšem prijatelju Maxiju Lopezu.

Icaradi i Wanda su se spojili u trenutku kada je ona bila supruga Maxija s kojim ima troje djece. A kako je sve počelo?

"Dan prije nego sam otišao u SAD dobio sam poruku od Wande. Bio sam iznenađen jer sam obično razgovarao s Maxijem, a ne s Wandom. Pitala me mogu li joj kupiti novi iPad jer je u SAD-u izašao, a u Italiji ga još nije bilo. Bilo mi je čudno, da li je ona doista željela tablet ili je tražila izgovor da me kontaktira?", opisao je Mauro u autobiografiji početak veze s plavušom koja mu je danas menadžerica.

Otkrio je da su poruke bile sve češće i da su postale "slobodnije", a onda je Wanda Maura pozvala na druženje na brodu, gdje je bio i Maxi (svjedoče to i fotografije ispod, op.a), koji tada nije bio ni svjestan šta mu se sprema.

"Kada sam bio na drugom spratu broda i odmarao se uz muziku, Wanda je odjednom došla i sjela pored mene bez imalo srama. Tada je završio odnos s Lopezom", ispričao je Argentinac.

"Wanda i ja smo počeli 27. oktobra, a naš prvi izlet bio je odlazak u supermarket jer kod kuće smo imali prazan frižider", završio je svoj dio u poznavanju Wande slavni napadač Intera.

Njih dvoje su već dvije godine u braku i čekaju rođenje kćerke, dok je Maxi nastavio svoj život bez problematične Wande.

Top Komentari

Šaraf
A vama se sviđa Vanda, više ste o njoj pričali nego o kakvom sportisti... Ili ste u pubertetu
35 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi