Balotelli konačno donio odluku gdje će nastaviti karijeru

Predomislio se

Balotelli konačno donio odluku gdje će nastaviti karijeru · Zvanično

Endin Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli najavio je prije nekoliko mjeseci da želi napustiti Nicu, te da neće igrati u ovom klubu ove sezone.

Balotelli se čak na posljednjem meču u prošloj sezoni oprostio od navijača Nice jer je bio siguran da napušta klub. Interes za reprezentativca Italije pokazalo je nekoliko klubova, ali Balotelli nije bio zadovoljan onim što mu se nudi.

Dok je čekao pravu ponudu sezona u Francuskoj je počela i sada je jasno da će Balotelli ostati u Nici. Prema pisanju francuskih medija ovaj napadač je saopštio klubu da ostaje do narednog ljeta kada će kao slobodan igrač napustiti Nicu.

"Odluka je donesena. Mario Balotelli je odlučio da ostane u Nici. On je svoju odluku saopštio upravi kluba i izrazio je želju da i dalje bude dio ovog tima. U klubu su to prihvatili i Mario će već sutra biti na treningu", saopštili su iz Nice na zvaničnoj stranici.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Eh, jadni moj mario kako si nesretan u zivotu :(
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi