Svi pričaju o Salahovoj "utješnoj nagradi", škaricama Balea i Ronalda, a niko o McGreeju
Foto: Screenshot

Momak koji je postigao čudesan gol

Svi pričaju o Salahovoj "utješnoj nagradi", škaricama Balea i Ronalda, a niko o McGreeju

Večeras je u Londonu održana svečana dodjela FIFA The Best nagrada.

Nagrade su dodijeljene najboljima u prošloj sezonu u nekoliko kategorija.

Luka Modrić je dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta, a osim njega u konkurenciji za ovo priznanje su bili Mohamed Salah i Cristiano Ronaldo.

Iako je ostao bez najprestižnije titule, Mohamed Salah je dobio nagradu FIFA Puškaš Award, za najbolji gol.

Salah je nagrađen za odličan gol protiv Evertona, ali mnogi smatraju da je FIFA (iako je dodijeljena nakon online glasanja) Egipćaninu odlučila uručiti "utješnu nagradu", s obzirom da nagrada nije otišla u ruke Cristiana Ronalda i Garetha Balea koji su postigli sjajne golove škaricama u protekloj sezoni.

Ipak, rijetko se ko sjetio Rileyja McGreeja koji se također našao u konkurenciji za ovu nagradu, a koji je u dresu svojih Newcastle Jetsa izveo pravo čudo i "škorpion" udarcem zatresao mrežu protivnika.

Top Komentari

Brzina99
Daleko najbolji gol
10 0
pogba69
Bolji je ovaj od Salaha
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi