Teniserka iz Srbije plijeni pažnju: "Ko kaže da na meni prvo primijeti oči - laže"
Iako Tamara Čurović i nije mnogo poznata, zasigurno je jedna od najseksipilnijih sportistkinja na našim prostorima...

Za nju je malo ko čuo, ali...

Teniserka iz Srbije plijeni pažnju: "Ko kaže da na meni prvo primijeti oči - laže"

Srbijanska teniserka Tamara Čurović u posljednje vrijeme je sve više u žiži interesovanja, ali ne zahvaljujući rezultatima već - fotografijama.

I oni najzagriježniji teniski zaljubljenici za Tamaru vjerovatno nisu čuli, budući da je trenutno 728. na svijetu i uglavnom igra ITF turnire, no svejedno ovoj 23-godišnjoj Beograđanki polazi za rukom da sve češće puni medijske stupce.

Premda u tenisu nije baš toliko uspješna i aktivna, na svom Instagram profilu itekako jeste, pa se često hvalim svojim tijelom i objavljuje vrlo atraktivne fotografije. Da je i sama svjesna kako izgleda govore i opisi koje 'kači' uz fotografije:

"Koga zanima tenis kada izgledate ovako" ili "Ko kaže da na meni prvo primijeti oči - laže".

Tamarina majka je inače Svetlana Prudnikova, bivša ruska šahovska prvakinja.

U galeriji pogledajte i sami neke njene fotografije.

Top Komentari

rajvosa46
Vi vidjeli ima guzicu, nasli joj sliku s reketom i objavili je lafo zbog toga sto je teniserka...
12 0
Robijaš88 RZ
Opet vi pa jebem vam mamu
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi