Cristiano Ronaldo zaprosio Georginu!
Par je u vezi već nešto više od dvije godine, a skupa imaju i dvoje djece pa je očigledno došlo vrijeme i za brak.

Došao je i taj dan

Cristiano Ronaldo zaprosio Georginu!

Portugalski fudbaler i prva zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo odlučio je da zaprosi svoju djevojku Georginu Rodriguez, prenose najprodavanije portugalske novine Correio da Manha.

Ronaldo, Georgina i Cristiano Juniors su proteklih dana boravili u Londonu gdje su između ostalog prisustvovali i Završnom mastersu za tenisere, a fotografi su tom prilikom uspjeli da zabilježe nekoliko fotografija na kojima se vidi Georginin zaručnički prsten što je jasan dokaz da je rekla 'da'.

Pomenute portugalske novine donose priču kako atraktivna španska manekenka već traži vjenčanicu za svadbu koja bi navodno trebala biti uskoro održana i o kojoj samo određeni broj ljudi zna više informacija.

Podsjetimo, Georgina i Ronaldo su se upoznali na ljeto 2016. godine kada je manekenka radila u Guccijevoj radnji u centru Madrida dok je Ronaldo bio u šopingu na istoj lokaciji.

Par je u međuvremenu dobio i dvoje djece, pa je bilo i za očekivati da će se jednog dana odlučiti za sklapljanje braka.

Top Komentari

pogba69
Ali "sklapljanje braka" hahahaha jebem ti raspelo isusovo hahaha
7 6
NKZ1922
E cuj sklapljanje
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi