"Kako Sterling može biti najbolji u Engleskoj? Pa, za mene je Van Dijk bolji i od Messija"

Chris Sutton ponovo u centru pažnje

"Kako Sterling može biti najbolji u Engleskoj? Pa, za mene je Van Dijk bolji i od Messija"

Endin Čaušević

Nekadašnji engleski fudbaler Chris Sutton našao se u centru pažnje fudbalske javnosti nakon što je izjavio da je Virgil van Dijk najbolji fudbaler svijeta.

Sutton je u svojoj karijeri igrao, između ostalih, za Chelsea i Aston Billu, no najvišu popularnost imao je igrajuči za Blackburn i Celtic. Nakon završetka karijere većinom radi kao gost komentator u Engleskoj, a svojim komentarima često zna uzdrmati javnost.

Ovaj put Sutton je izjavio da je za njega Van Dijk najbolji igrač svijeta i da je bolji čak od Lionela Messija. Naravno, sve to komentarisao je kroz smijeh, no čini se da u Engleskoj baš nisu najbolje shvatili njegovu šalu.

"Kako može za nekog Raheem Sterling biti najbolji igrač u Premiershipu? To je bez sumnje Van Dijk. On je najbolji igrač svijeta za mene i bolji je čak od Messija", poručio je Sutton.

Top Komentari

aaaa1111
Kakve vi samo gluposti objavljivate. Kao tetke neke prenosi se sta neki amateri kazu.
15 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi