Svi pričaju o Eugenie Bouchard, ali šta tek reći za njenu sestru?
Beatrice Bouchard je po mnogima nadmašila i sestru Eugene

Beatrice također voli da pokazuje svoje tijelo

Svi pričaju o Eugenie Bouchard, ali šta tek reći za njenu sestru?

Edmir Škorić

Kanađanka Eugenie Bouchard je mnogima poznata zbog svog zanosnog izgleda, mada ne treba osporavati ni njene teniske mogućnosti.

Često je Eugenie u centru pažnje zbog svojih golišavih slika, smatra se jednom od atraktivnijih i ljepših teniserki, ali malo ko zna da ima sestru bliznakinju koja također oduzima dah muškarcima samom pojavom.

Beatrice Bouchard je manekenka i jako je uspješna, a na Instagramu redovito objavljuje fotografije koje su uglavnom provokativne i namijenjene za muške oči.

Na posljednjoj fotografiji je posebno "zapalila" muškarce, su vidljivi tragovi sunčanja dok sjedi u tangicama.

Eugenie ili Beatrice, pitanje je sad...

Top Komentari

Chupy
Ne znam u pm gdje ide ovaj svijet?? Prije 20 godina ovih sponzorusa koje izbacuju dupe i sise nije bilo. Bile su nekakve normalne cure. Nije po gradu, klubovima bilo sponzorusa, bile su nekakve normalne cure. Sada je se sve vezano za zenski rod svelo na silikone, dupe, sise, selfie, instagram itd itd Nista vise nije kao nekada, niti ce biti. Sve je izgubilo vrijednost pa cak i draz.
37 1
zenica78
cuj sta reci?? pa podero bi je ko makadam pezejca!! eto
17 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti