Tuchel nakon silnih povreda: Potreban mi je plan D

Trener PSG-a pred susret protiv Manchestera

Tuchel nakon silnih povreda: Potreban mi je plan D

Trener PSG-a Thomas Tuchel vrlo je zabrinut nakon silnih povred koje su zadesile njegov tim.

Podsjetimo, PSG u utorak navečer gostuje na Old Traffordu kod Manchester Uniteda u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a Tuchel na tom susretu pored ranije povrijeđenih Marca Verrattija i Neymara neće moći da računa ni na Edinsona Cavanija koji se sinoć povrijedio.

Njemački stručnjak je sada poručio da mu treba plan D.

"Bez Neymara, a vjerovatno i bez Marca i Edinsona, potreban mi je plan D. Ne mogu toliko unaprijed da razmišljam. Moramo da se bavimo i igrom Manchestera, da ostanemo mirni i puni samopouzdanja".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moj stav je jasan, za utakmicu protiv Uniteda neophodno je da imamo na raspolaganju najbolje igrače, kao što je bio slučaj i za Liverpool, čak i za Zvezdu", rekao je Tuchel.

Top Komentari

ArmiNN
Salah kada je prosle sezone razvalio sve,Protiv Uniteda je bio toliko pokriven da je svega par suteva imao,a sada United dosta jaci.Mislim da ako se uspije pokriti dobro Mbape mislim da PSG nema nikakve sanse za prolaz
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi