Prosinečki odlučio, bez Vranješa u bh. reprezentaciji!
Prosinečki je svjestan da će biti problem nadoknaditi takvog igrača na poziciji desnog beka, ali da se neke stvari jednostavno nisu mogle tolerisati

Selektor prelomio

Prosinečki odlučio, bez Vranješa u bh. reprezentaciji!

Edmir Škorić

Robert Prosinečki je odlučio da više ne zove Ognjena Vranješa u bh. reprezentaciju!

Selektor bh. reprezentacije je donio odlkuku da ne pozove stopera Anderlechta nakon niza skandala, a to je potvrdio za Anadolu Agency.

"Sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju", istakao je Prosinečki za Anadolu Agency, dodavši:

"Istina, imat ćemo problema zbog toga. Vranješ je igrao veoma dobro u proteklom periodu i morat ćemo tražiti rješenje na poziciji desnog beka. Nadam se da ćemo uspjeti što prije naći adekvatnu zamjenu na toj poziciji, tj. da će igrači koji bi mogli konkurirati na toj poziciji biti u takmičarskoj formi".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjećamo, najprije je defanzivac izazvao bijes navijača zbog tetovaže četničkog vojvode, a nakon toga je bio dio velikog skandala sa popularnom srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom. Sve to ga je na kraju ipak koštalo dresa bh. reprezentacije.

Top Komentari

VladaFBIH
Robija pogodilo stp vranjes ima tetovazu koljaca hrvata da je klao bosnjake ne bi ga odstranio
0 30
mesut10
Zna Robi sta radi... Ostvario je želju navijača, pobrat će simpatije za ovo, ali to ne mijenja da smo ostali bez dobrog igrača, doduše i mnogo glupog uz to...
23 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi