FK Olimpik se oglasio pred derbi: Oko stadiona nisu dozvoljena okupljanja!

Velež dolazi na Otoku

FK Olimpik se oglasio pred derbi: Oko stadiona nisu dozvoljena okupljanja!

Samir Mlaćo

Na Otoci se sutra igra veliki derbi 19. kola Prve lige FBiH između Olimpika i Veleža.

Rođeni u Sarajevu dolaze kao lider na tabeli, a Olimpik želi dodatno istopiti prednost i približiti se na samo jedan bod.

Klubovi su vodili pravi rat saopštenjima u proteklim danima. Očekuje se da će Velež sutra imati podršku oko 200-tinjak navijača, a svi se nadamo da će sve proteći u fer i korektnoj atmosferi.

Kapije stadiona Otoka otvaraju se u 14 sati, a danas su se oglasili iz FK Olimpik.

"Sutrašnjem duelu mogu prisustvovati samo gledaoci koji imaju ulaznice.

Ispred stadiona će biti instalirane predkontrole na kojim će se pregledati karte i lična dokumenta. Svi koji ne budu imali ulaznicu na svoje ime, neće moći prisustvovati duelu niti prići prostoru koji je namijenjen za ulazak na tribinu.

Prije, tokom i poslije utakmice, zabranjena su bilo kakva okupljanja u prostoru oko stadiona, kako bi se mogao uspostaviti normalan protok ljudi i vozila.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kapije stadiona bit će otvorene od 14 sati, a sve koji budu prisustvovali utakmici molimo za fer i sportsko ponašanje tokom duela na stadionu Otoka", stoji u saopštenju.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1981RedArmy
MUSVDG!
7 1
starmac
Selimovicu,mislis li ti ikad krenut prema Hercegovini.LOPOVE majku ti j...m
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi