Potpisuje kada napuni 18 godina: Novi klub "opskrbio" Hasića i njegovu porodicu

Izabrao Bešiktaš

Potpisuje kada napuni 18 godina: Novi klub "opskrbio" Hasića i njegovu porodicu

Admin Čaušević

Već nekoliko mjeseci traje transfer saga oko Ajdina Hasića. Sve je počelo odbijanjem njegovih roditelja da talentovani fudbaler potpiše novi ugovor s Dinamom iz Zagreba.

Ako je vjerovati pisanju turskih medija više nema dileme gdje će omladinski reprezentativac BiH nastaviti karijeru.

Pozivajući se na list Aksam, Goal.com na turskom jeziku piše da je Hasić dogovorio sve uslove s Bešiktašom.

Hasić i njegova porodica su smješteni u jednom od istanbulskih hotela. Ovaj 17-godišnji krilni igrač će sa slavnim klubom profesionalnih ugovor potpisati kada postane punoljetan, tj. 7. oktobra. Do tada će trenirati individualno.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bešiktaš se još od januara spominje kao novi Hasićev klub, ali iz pravnih razloga potpis nije mogao biti ozvaničen tokom zime. Za njega su navodno bili zainteresovani i vodeći evropski klubovi kao što su Real Madrid, Juventus, Borussija Dortmund...

Podsjećamo, Dinamo je u oktobru Hasiću ponudio produženje novog ugovora, s tim da se prije toga potpiše raskid starog ugovora. Međutim, potpisan je samo raskid, a novi ugovor je vraćen na Maksimir nakon čega je zagrebački klub započeo sudski spor protiv porodice Hasić.

Top Komentari

bugx
mali je ispao zestoki glupan, tj. njegov otac. sad ce da se zakopa u turskoj, a nece ni igrati dugo vremena. dani olmo dode iz barcelone u dinamo da se proda, a ovaj kreten ode u beskitas koji se raspada. dinamo najbolje prodaje igrace, prosjecne kloceve uvali u klubove iz lige petice.
2 1
mirza24
Koje su to budale
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi