Kolašinac u ulozi manekena: Arsenal predstavio dresove za novu sezonu

Počela saradnja s Adidasom

Kolašinac u ulozi manekena: Arsenal predstavio dresove za novu sezonu

Endin Čaušević

Arsenal je nakon nekoliko sezona prekinuo ugovor s Pumom, te je odlučio da im novi sponzor bude Adidas.

Topnici će već od naredne sezone nositi opremu njemačke kompanije, a dresovi u kojima će igrati većinu utakmica su danas zvanično predstavljeni.

Arsenal je na svom Twitteru profilu objavio promotivni video novih dresova u kojima učestvuje i bh. reprezentativac, te nekoliko fotografija na kojima se može vidjeti svaki detalj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovi dresovi se dosta razlikuju od dizanja Pume što se i očekivalo. No, sigurno da je najbitnije da su navijači Arsenala veoma pozitivno reagovali na izgled novih dresova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjnakvadrat
Vidi Seje momcine, BH masina, bosanski tenk ili tenak, ceska haubica, jupol, ava prasak, andoli, bukovina, tvornica sarafa u Zenici,
5 0
RASanticeva
Dizanja - mislis dizajna nepismeni stvore ?????
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi