Julian Murillo stigao u FK Sloboda

Pojačanje na golmanskoj poziciji

Julian Murillo stigao u FK Sloboda

Endin Čaušević, foto: Emir Dindić

FK Sloboda se punom parom sprema za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tuzlanski tim je prvi dio priprema odradio na Tušnju, a danas putuju u Livno gdje će odraditi glavni dio i odigrati još nekoliko prijateljskih utakmica.

Igrači Slobode su se okupili na Tušnju odakle će put Livna, a u autobusu se našao i kolumbijski golman Julian Murillo Toro.

Ovaj golman je velika nepoznanica i nije imao neku zapaženu karijeru. Rođen je u Caliju u Kolumbiji, a branio je za koledž Broward gdje je bio kapiten, no o njemu baš i nema previše informacija što se tiče dosadašnje karijere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, Murillo je bio i član Miami Cityja, ali se nije dugo zadržao u ovom timu. Kolumbijac će se pokušati nametnuti čelnicima Slobode i izboriti za minutažu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Haha momak je branio u skoli u trecem razredu osnovne sto nebi mogao i za slobodu
11 1
zazamir
Julio Cesar za sirotinju
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi