Irfan Peljto sudi finale U19 Evropskog prvenstva!

Veliko povjerenje za bh. suca

Irfan Peljto sudi finale U19 Evropskog prvenstva!

Bosanskohercegovački sudac Irfan Peljto dobio je veliko povjerenje od strane UEFA-e. 

On će suditi finalni meč Evropskog prvenstva za fudbalere koji imaju 19 godina i manje.

Prvenstvo se ovih dana igra u Armeniji, a finalni meč između Španije i Portugala bit će održan u Yerevanu u subotu navečer.

Bh. sudac Irfan Peljto bit će glavni arbitar, a pomoćnici će biti Valentin Gabriel Avram, Gregor Kordež i Filip Glova (četvrti sudac).

Sigurno da će ovo biti veliki izazov za ali i čast za našeg najboljeg sudiju koji će na ovom susretu svakako imati priliku da još jednom pokaže svoje kvalitete.

Nadamo se da će svoj posao odraditi dobro i da će biti jedan od najneprimjetnijih na terenu što je za jednog suca i najbitnije.

Top Komentari

spicolini
Bravo bravo bravo
3 0
Korektor
Samo nemoj kao sto si sudio Zrinjski Radnik.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi