Roma i Inter se konačno dogovorili oko cijene Džekinog transfera?

Izvještava Tuttomercato

Roma i Inter se konačno dogovorili oko cijene Džekinog transfera?

Admin Čaušević

U Italiji se s velikim nestrpljenjem očekuje današnji sastanak predstvanika Rome i Intera vezanih za transfer Edina Džeke. 

Direktor Intera Giuseppe Marotta će se s predstavnicima Rome sastati tokom večerašnjeg žrijeba parova nove sezone Serije A.

Nekoliko sati pred sastanak Tuttomercato tvrdi da su klubovi konačno pronašli zajednički jezik oko visine transfera.

Prava cifra za realizaciju transfera bit će 15 miliona eura, nakon što su obje strane popustile u svojim zahtjevima.

Roma je insistirala na 20, a Inter na 12 miliona eura, međutim čini se da će iznos od 15 miliona zadovoljiti obje strane.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Antonio Conte u četvrtak slavi svoj 50. rođendan, a Marottin cilj je da odličnom stručnjaku popularni Dijamant bude rođendanski poklon.

Mediji na Apeninima napominju i da je dogovor s Džekom odavno postignut. Za odličnog napadača je spreman trogodišnji ugovor vrijedan 4.5 miliona eura po sezoni.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ayd
Dijamant konacno dolazi u najveci klub u kojem je do sada igrao, kao kruna karijere
13 3
Seher Rajvosa
E jesu se popeli na kurac vise s njim daj neka predje vise gonite se u pm vise
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti