Beppe Marotta govorio o Edinu Džeki, navijači Intera neće biti oduševljeni

Još uvijek sve visi u zraku

Beppe Marotta govorio o Edinu Džeki, navijači Intera neće biti oduševljeni

Edmir Škorić

Izvršni direktor Intera Beppe Marotta nije donio obećavajuće vijesti navijačima tog kluba.

"Inter danas nije postigao nikakav napredak u svojim ponudama za potpisivanje Romelua Lukakua ili Edina Džeke", izjavio je Marotta.

Situacija za Inter je sve teža, pošto se Lukaku sada spominje kao dio razmjene između Manchester Uniteda i Juventusa. Belgijanac bi mogao put Torina, a u suprotnom pravcu Paulo Dybala.

Što se tiče Džeke, Romini čelnici ne odustaju od željenih 20 miliona eura, dok je Inter spreman da plati manje i nijedna strana nije napravila neki konkretan pokušaj da se pronađe zajednički jezik.

Kada su Marottu novinari danas pitali šta se dešava s mogućim transferima, hoće li Džeko doći, on je odgovorio da "nema ništa novo niti nekog napretka, čak ni kada je Džeko u pitanju".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Antonio Conte nastavlja pripreme s Interom, ali ne može biti sretan jer je želio upravo Džeku i Lukakua, a sada na raspolaganju ima jedino Maura Icardija i Lautara Martineza, mada se spominje mogućnost dovođenja Edinsona Cavanija kao alternativno rješenje.

Prema posljednjim medijskim izvješćima, Roma želi 20, a Inter nudi 15 miliona eura za bh. reprezentativca.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
Svake sezone ista prica. Od Reala pa do svih velikih klubova Dzeko prelazi na portalima na kraju uvijek nista.
2 1
Pickandpop
Dzeko ako ovo citas,sigurno si se zabrinuo, jelde? :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti