Ludnica u Beogradu zbog Ronalda, ali fanovi su ostali razočarani
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ/ KURIR

Nisu dobili autograme ni priliku za selfie

Ludnica u Beogradu zbog Ronalda, ali fanovi su ostali razočarani

Edmir Škorić

Sinoć je u Beograd stigla reprezentacija Portugala, a u prvom planu bio je Cristiano Ronaldo.

As Juventusa naravno u centru pažnje po dolasku u Beograd, gdje će Portugal da odmjeri snage sa Srbijom sutra u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Veliko policijsko obezbjeđenje dočekalo je portugalske zvijezde, koje su brzo i nesmetano krenule prema hotelu u kojem će biti sješteni.

Fanovi koji su došli tu zbog Ronalda, samo su mogli da ga vide u prolazu, iako su možda očekivali neki selfie ili autogram.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Naravno, ovo je za mnoge bila jedinstvena prilika u životu da se susretnu uživo sa idolom ili da ga barem vide kroz prozor autobusa.

Top Komentari

zazamir
cudo nisu gadjali autobuse kamenjem ipak su to srbi tako se oni pozdravljaju
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi