Edin Džeko povrijeđen!
Džeko se povrijedio pri jednom duelu na meču protiv Cagliarija

Problemi za Roberta Prosinečkog

Edin Džeko povrijeđen!

S. Pašalić

Roma je danas odigrala 1:1 na Olimpicu protiv Cagliarija.

Vučica nije uspjela doći do pobjede iako je napadala tokom cijelog drugog poluvremena, a Edin Džeko je bio jedan od igrača koji se najviše borio na terenu sa igračima Cagliarija.

Ipak, kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine je prilikom jednog duela dobio udarac u lice, a čini se da vijest nije dobra ni za selektora Roberta Prosinečkog.

Naime, vijesti iz Italije govore da je Džeko najvjerovatnije slomio jagodičnu kost. On je nakon meča otišao na pregled, a odmah bi trebao uslijediti i operativni zahvat.

Kako sada stvari stoje Džeko će propustiti mečeve kvalifikacija protiv Finske i Grčke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

topnik1980
Dosta više i njega ko da se sve vrti oko njega
6 30
daca
Čovjek da toliko golova,toliko radosti nam donese i toliko puta neki neznalci ovog portala,koji nikad nisu gledali uživo tekmu,neće otici na utakmnicu pisu negativno o Edinu. Hvala ti Edine za sve te golove kad nisu ostali bili na razini ti jesi. Hvala ti na svemu i brz oporavak i nesostajat ces jer ti si jedan od naj napadača na svijetu....?
22 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi