Prosinečki odredio novog kapitena, a također otkrio koju dvojicu napadača neće pozvati

Okupljanje u Zenici

Prosinečki odredio novog kapitena, a također otkrio koju dvojicu napadača neće pozvati

Edmir Škorić

Reprezentacija BiH u subotu u Zenici dočekuje Finsku, a četiri dana kasnije gostuje Grčkoj.

Pred Zmajevima su utakmice istine i ukoliko želimo da ostanemo u igri za Evropkso prvenstvo, nemamo pravo na kiks.

Veliki hendikep je neigranje Edina Džeke, koji se povrijedio u nedjelju u meču Rome i Cagliarija i pauzirat će oko mjesec dana.

Selektor Robert Prosinečki odlučio je da kapitensku traku u narednim mečevima dodijeli Miralemu Pjaniću.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Također, Robi je danas u Zenici novinarima saopštio da neće zvati Elvira Koljića i Jasmina Mešanovića, koje se smatralo potencijalnom zamjenom za Dijamanta.

Govoreći o Mešanoviću, Prosinečki je istakao da se nije odazvao kad ga je ranije zvao i da "neće on birati kada će ga zvati".

Top Komentari

Eno30
A jeste vise dosadni sa Preveljakom lik grije klupu Saluburga ponekad dobije koju minutažu bio je pozivan u repku i sta je napravio nista Vrančić klupa Norvica Prcić je vise puta pozivan pa se ni jednom selektoru nije nametnuo ali treba zvati Tomića i Menala oni su strandardni treba zvati Demirovica i on je standardan st Galenu Koljic dugo nije igro sad se oporavio od povrede pisete tu imena igraca nemate pojma ni gdje igraju ni dali igraju samo ste culi da postoje hrpa ovde nema pojma o fudbalu kao i sto je Prosinečki los trener
15 2
Benjamingst
Robi samo ti zezaj nas.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi