BHFanaticosi na ulicama Vaduza s parolom za Zmajeve: "Poznajete li osjećaj..."

Nezadovoljni rezultatima u kvalifikacijama

BHFanaticosi na ulicama Vaduza s parolom za Zmajeve: "Poznajete li osjećaj..."

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras završava kvalifikacije za Evropsko prvenstvo gostovanjem protiv selekcije Lihtenštajna.

Zmajevi vjerovatno nikada nisu odigrali lošije kvalifikacije jer se trenutno nalazimo na pretposljednjem mjestu, a iza nas samo je upravo večerašnji protivnik Lihtenštajn.

Mač u Vaduzu igra se od 20:45 sati na Rheinpart stadionu, a veooma zanimljivo bilo je sinoć na ulicama ovog grada. Naime, grupa naših najvatrenijih navijača BHFanaticosa imala je poruku za reprezentativce i stručni štab.

Oni su objavili fotografiju parole na kojoj piše "Poznajete li osjećaj zove se sramota" koja je sigurno poruka za rezultate bh. reprezentativaca u ovim kvalifikacijama.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Fanaticosi bi i večeras trebali bodriti Zmajeve, ali sigurno da će imati šta reći reprezentativcima nakon što sudija odsvira kraj utakmice.

Top Komentari

Nikoizniceg
Smori ova dijaspora
6 19
Aoki
Nadam se da se fusbaleri nisu puno uvrijedili
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi