Zar je zaslužio ovo? Bajić nije mogao sakriti suze
Foto: İttifak Holding Konyaspor

Ne ide mu najbolje u Konyi

Zar je zaslužio ovo? Bajić nije mogao sakriti suze

Riadu Bajiću ove sezone nikako ne ide u Konyasporu.

Nekadašnji fudbaler Željezničara je do prije nekoliko godina važio za zvijezdu u ovom turskom timu. Golove je postizao kao na traci i na koncu se prodao u Serie A, u Udinese, no u međuvremenu se vratio u Konyaspor s ciljem da oživi karijeru.

Ti pokušaji za sada su bezuspješni s obzirom da je Bajić na 14 utakmica uspio tek jednom da se upiše u strijelce, a zbog slabog učinka sve češće je i na meti, kako tamošnjih medija, tako i samih navijača koji su nezadovoljstvo pokazali i jučer.

Bajić je na meču protiv Trabzonspora  (0:1) na terenu bio do 61. minuti, a po izlasku iz igre je ispraćen ogromnim zvižducima od strane navijača Konyaspora, što, navodno, nije najbolje podnio.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Na klupi za rezervne igrače Bajić nije mogao sakriti suze", pišu, između ostalog, Turci.

Dvadesetpetogodišnjem napadaču inače posudba važi do kraja sezone, nakon čega bi se, prema ugovoru, trebao vratiti u Udinese. 

Top Komentari

realista1982
A zato je u reprezentaciji redovan,nije ni čudo sto se nismo plasirali...
3 0
Orhan
Kad smo mogli tamo nekima oživjeti karijeru, biće nam čast i zadovoljsto da pomognemo i tebi. Manijaci i Grbavica te čekaju raširenih ruku, jer bio i ostao jedan od nas.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije