Đurić o reprezentaciji: Možda me se neko i sjeti

Igra odlično u Seriji B

Đurić o reprezentaciji: Možda me se neko i sjeti

Milan Đurić sjajnim igrama u italijanskoj Salernitani nameće se selektoru BiH Dušanu Bajeviću.

Iako su tokom ljeta u Salernitani razmišljali o njegovoj prodaji, uspio je Đurić u međuvremenu pokazati svoje kvalitete i sa sedam pogodaka trenutno je prvi strijelac kluba koji figurira kao jedan od kandidata za Serie A.

S obzirom da je pet pogodaka zabio u posljednjih pet utakmica, mnogi Đurićevo ime dovode u vezu s povratkom u reprezentaciju za koju je ranije fantastično igrao.

"Za reprezentaciju sam igrao dobro između 2015. i 2016. godine. Onda je uslijedila povreda i nije me bilo jedno vrijeme. O reprezentaciji uvijek razmišljam, konkurencija je žestoka, dovoljno je vidjeti samo jednog Džeku... Ko zna, ako nastavim ovako, možda me se neko i sjeti sada kada ide baraž za Euro", kazao je Đurić u razgovoru za italijanske medije, pa se osvrnuo na svoje igre.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Lično mogu da budem zadovoljan, igram u kontinuitetu, u klubu mi vjeruju... Moji nastupi su zapravo rezultat timskog rada."

Posljednji susret za reprezentaciju Đurić je, podsjetimo, odigrao 13. novembra 2016. godine protiv Grčke.

Top Komentari

Adnanos
Momak je meni licno uvijek zracijo pozitivnom energijom i uvijek pruzao dobre igre za reprezentaciju. Sjecam se kad je za mladu repku zabijo 3 gola i asistiro za cetvrti Njemackoj
19 0
Fce
Proslo sa vihorom gledaces reprezentaciju preko mali ekrana kao I ja
3 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi