Razočarani Gordon: Preskočim čovjeka od 227 centimetara i ništa? Mislim da neću više učestvovati!
Foto - EPA

Imao sjajna zakucavanja, ali nije došao do trofeja

Razočarani Gordon: Preskočim čovjeka od 227 centimetara i ništa? Mislim da neću više učestvovati!

Midhat Šljivak

Aaron Gordon nije uspio da osvoji trofej u zakucavanjima na NBA All Staru u Chicagu.

U finalnoj rundi krilnog košarkaša Orlando Magica pobijedio je Derrick Jones Junior iz Miami Heata, pa je Gordonu nagrada ponovo izmakla, iako je imao dva spektakularna zakucavanja u finalnoj seriji.

Razočaran je Gordon nakon svega. Smatrao je da treba pobijediti, te je najavio kako neće više učestvovati u takmičenju.

"Preskočim preko čovjeka od 227 centimetara i šta dobijem? 47 poena? Ma, dajte. Šta radite? Osjećam da sam trebao imati dva trofeja. Mislim da više neću učestvovati u takmičenju", rekao je Gordon.

Gordon je i 2016. godine izgubio također na sličan način, a tada ga je pobijedio Zach LaVine.

Top Komentari

Arnel925
Mislim da nije pokraden svaki dunk mu je bio toliko dosadan i vidi se da je trenirao milion puta. Dok ovaj drugi je sve cisti talenat, nesto sto se ne moze trenirati, ili mozes
2 13
larokblum
Nije ga preskocio. Jos se odrazio od ovog grmalja!!!
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi