Jovića razljutili tračevi: "Ne želim da im dajem reklamu, ali..."
Instagram

Demantovao priče

Jovića razljutili tračevi: "Ne želim da im dajem reklamu, ali..."

Realov napadač Luka Jović oštro je reagovao na napise koji su se pojavili u srbijanskim medijima.

Poznato je kako Jović sa bivšom djevojkom ima sina, a povodom proslave njegovog 1. rođendana pojavile su se priče u tabloidima o tome kako je loš otac.

Tačnije, u susjedstvu su objavili da Joviću sadašnja draga Sofija Milošević nije dozvolila da otputuje u Beograd na slavlje, ali na takve napise ekspresno je reagovao putem Instagram profila.

"S obzirom na to da pojedini mediji, kojima ne želim da dajem reklamu, pokušavaju u javnosti da me predstave kao lošeg oca, moram da se oglasim. Zbog problema sa stomačnim virusom, nisam htio da rizikujem dolaskom u Beograd i time pogoršam situaciju u klubu s obzirom na to da je veoma bitna utakmica bila na rasporedu za dva dana", napisao je Jović, pa nastavio u sličnom tonu:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sa svojom djevojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega i odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovdje u Madridu zajedno."

Joviću ove sezone ne ide baš najbolje u Realu. Na 15 odigranih ligaških utakmica uspio je da postigne tek dva pogotka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

samkoni
A ti si vrlo bitan faktor u toj utakmici!
1 0
Juve88
Odlučio da pomogne klubu. Hahahahaha hahahaha pa vise bi im pomogao da je otišao hahahaha prodaš konji Kovačića i dovedose ovog bilmeza ja budala, Kovačić život izmislio i fudbal za jovceta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi