Milanov autobus stigao u Torino, ali utakmica se ipak neće igrati!

Otkazan meč Juve - Milan

Milanov autobus stigao u Torino, ali utakmica se ipak neće igrati!

Edmir Škorić

Sutra navečer bio je plan da Juventus i Milan odigraju revanš polufinala Kupa Italije, no odlučeno je večeras da se ipak otkaže.

Zbog epidemije koronavirusa nastao je opšti haos u italijanskom nogometu, pa je sada pomjeren i duel koji je trebao da se igra sutra u Torinu.

Prvobitna odluka bila je da se meč igra, ali da na stadion mogu doći samo navijači iz regija koje nisu pogođene epidemijom koronavirusa.

Zatim se pojavila informacija da će se igrati pred praznim tribinama, a sada je najzad objavljeno da se meč otkazuje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ta je odluka objavljena samo nekoliko sati nakon što je autobus Milana stigao u Torino. Nije poznato kada će se odraditi ovaj revanš polufinala Kupa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamza_Prasovic
E jbg,bila sjajna prilika za Begovića
3 0
Samo_Realan
Joj sranja Bog te vidio prije par godina ebola, sta je radila, umiralo 60% ljudi od zarazenih, pa opet nije bila ovolika panika
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti