Nije zaboravio učitelja: Messi plaća četiri miliona eura da izvuče Ronaldinha iz zatvora?

Angažovao i advokatski tim

Nije zaboravio učitelja: Messi plaća četiri miliona eura da izvuče Ronaldinha iz zatvora?

Endin Čaušević

Ronaldinho je bio na vrhuncu karijere u Barceloni kada je šansu u prvom timu dobio Lionel Messi koji je danas najbolji fudbaler svijeta.

Messi ne zaboravlja sve ono što je Ronaldinho uradio kako bi mu pomogao kada je stigao na veliku scenu. Nakon što se legendarni Brazilac našao u ogromnim problemima upravo je Messi odlučio da mu pomogne.

Naime, Ronaldinho se nalazi u zatvoru u Paragvaju nakon što je optužen za falisifikovanje pasoša. Njemu prijeti do tri godine zatvora i sigurno je da se neće izvući bez kazne.

No, mediji u Brazilu pišu da je Messi odlučio pomoći svom bivšem saigraču, te da čini sve kako bi ga izvukao iz zatvora. Navodno, Messi je angažovao advokatski tim za Ronaldinha, te je spreman da plati čak četiri miliona eura odštete kako bi Brazilac izašao iz zatvora.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo, Ronaldinho je s lažnim dokumentima ušao u Paragvaj, a ubrzo nakon toga je uhapšen. Već nekoliko dana nalazi se u zatvoru i čeka na suđenje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Prvi put u njegovoj karijeri da sam procitao da ce on nekom pomoci
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi