Neće niko Felipeu Melu govoriti da žonglira toalet papir: Ovo je za crveni karton!

Kakav kralj

Neće niko Felipeu Melu govoriti da žonglira toalet papir: Ovo je za crveni karton!

Brazilski vezista Felipe Melo ostat će upamćen kao jedan od najgrubljih fudbalera koji su u posljednjih 20-ak godina igrali ovu igru.

Nema tog fudbalera koji je volio igrati protiv Mela obzirom da Brazlac nikada nije štedio ni sebe ni protivnika pa je pozicija zadnjeg veznog uvijek bila idealna za njega.

Melo je bio poznat po tome što se nikada nije libio uletiti klizeći start, a tako je i danas kada već ima 36 godina.

Nekadašnji igrač Juventusa se nije smirio s godinama, već je dodatno podivljao pa se čak ni prema toalet papiru ne može ponašati normalno.

Brojni fudbaleri širom svijeta ovih dana su u izolaciji i priključili su se izazovu žongliranja toalet papira u svojim domovima, a istim se pridružio i Melo.

Ipak, on je bio najkreativniji od svih pa je svojim potezom nasmijao brojne korisnike interneta. Krenuo je sa žongliranjem te je odmah zastao i shvatio da to nije za njega.

Umjesto toga papir je bacio na pod, odmakao se nekoliko metarai uletio mu krizeći start.

Kakav kraj!

Top Komentari

travnjak
Ovo je najgori start godinama u nazad
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi