Amra Džeko oduševila fanove na Instagramu: Naša porodica se u septembru povećava za jednog člana

Lijepe vijesti iz Rima

Amra Džeko oduševila fanove na Instagramu: Naša porodica se u septembru povećava za jednog člana

Endin Čaušević

Supruga bh. napadača Edina Džeke, Amra, oglasila se na Instagramu sa sjajnim vijestima.

Naime, Amra je potvrdila da će ona i Edin ponovo postati roditelji, te da će dobiti treće dijete. Amra i Edin već imaju Unu i Danija, te Sofiju koju je Džekina supruga dobila u prvom braku.

Amra je na Instagramu oduševila fanove objavom da će u septembru dobiti još jednu prinovu, te da je riječ o djevojčici.

"Naša porodica se u septembru povećava za jednog člana.. i ne brinite dečki, iako nam stiže još jedna djevojčica i bićete u većoj manjini, mazit ćemo vas i paziti više nego sada", napisala je Amra Džeko.

View this post on Instagram

Naša porodica se u septembru povećava za jednog člana.. i ne brinite dečki, iako nam stiže još jedna djevojčica i bićete u većoj manjini, mazit ćemo vas i paziti više nego sada ☺️💗 ************************************************************Our family is growing! Another baby girl is coming in September and as much as our boys will be outnumbered even more- that only means mooore love and care for them ☺️💗 ************************************************************La nostra famiglia si sta allargando! A settembre arriverà un’altra femminuccia però non vi preoccupate uomini della casa- anche se sarete in netta minoranza, vi ameremo e coccoleremo ancora di più ☺️💗 #anotherSeptemberbaby 😍

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

Top Komentari

Maestro
Ko krmačica
2 6
Zulfikar
Sava ili Neretva? Mala Sofija nabujala pravo
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti