Američka tenisačica napala Đokovića: Lako je tebi kad si zaradio 150 miliona dolara!

Danielle Collins kritikovala prvog igrača svijeta

Američka tenisačica napala Đokovića: Lako je tebi kad si zaradio 150 miliona dolara!

Prvi reket svijeta, Novak Đoković izjavio je kako će se US Open teško održati zbog rigoroznih pravila uslijed pandemije koronavirusa. 

Srbin smatra da će tenisači biti u problemima jer bi morali spavati na aerodromu i njegov stav je odmah naišao na osudu američke tenisačice Danielle Collins.

Ona je na Instagramu napisala svoj stav.

"Novače, ovo je vrlo kontradiktorno u odnosu na tvoj prethodni komentar kako bi tenisači koji su u top 100 trebali donirati novac onim slabije rangiranima. Niko nije zaradio nikakav novac od februara. Sad imamo veliku šansu na US Openu, čiji čelnici žele da se turnir održi s nekim striktnim sigurnosnim pravilima kako bi se svi osjećali sigurno", napisala je 26-godišnjakinja i dodala:

"Ovo je velika šansa za igrače da krenu zarađivati novac, a sada imamo tenisače iz vrha koji govore kako je dovođenje jednog člana stručnog stožera sa sobom teško ostvarivo jer neće biti u mogućnosti povesti cijelu pratnju. Ako je tako sigurno i ako USTA, WTA i ATP urade sve kako bi zaštitili zdravlje tenisača, onda mislim da bi ih trebalo podržati. Lako je nekome ko je zaradio 150 miliona dolara u karijeri govoriti drugima što da rade sa svojim novcem, a onda odbiti igrati US Open." - napisala je Amerikanka. 

[twitter]https://twitter.com/BellshawGeorge/status/1270733419278983168[/twitter]

Top Komentari

Nikola1122
Pa sto i ti nisi zaradila ,ko ti je kriv sto si ko zna koja na svijetu...a nisi sigurno pocela karijeru za vrijeme kad su bombe padale na tvoju zgradu i krila se po podrumima i sl
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi