Evra hvatao 25-godišnjakinju za stražnjicu i strastveno je ljubio, kao da nije oženjen...

Bivši igrač Uniteda uhvaćen u prevari

Evra hvatao 25-godišnjakinju za stražnjicu i strastveno je ljubio, kao da nije oženjen...

Edmir Škorić

Britanski tabloidi objavili su fotografije bivše nogometne zvijezde Patrice Evre kako razmjenjuje nježnosti s nizozemskim modelom Margauxom Alexandrom.

39-godišnji bivši nogometaš Manchester Uniteda je snimljen kako najprije za stražnjicu drži 25-godišnju plavušu, koju je za vrijeme ručka u jednom londonskom restoranu potom strastveno poljubio.

Zanimljivo da je skinuo vjenčani prsten, valjda kako bi "zaboravio" i on i drugi da je u braku.

Margaux je nagovijestila vezu s Evrom na svom Instagramu, gdje je objavila fotografiju sebe, oskudno odjevenu kako se proteže u kućnoj teretani slavnog nogometaša.

Evra se još 2007. godine vjenčao sa Sandrom, Francuskinjom koju je upoznao u srednjoj školi, a ona mu je rodila i dvoje djece. Odavno traju glasine kako ovaj nekadašnji bek vara svoju suprugu i sada je to potvrđeno fotografijama koje su objavili tabloidi.

Top Komentari

Marciano87
Šaka jada
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi