Čovjek nema mira ni na jahti: To se zove mašina, to se zove biti Zlatan Ibrahimović!

Trening, trening i samo trening

Čovjek nema mira ni na jahti: To se zove mašina, to se zove biti Zlatan Ibrahimović!

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović ima čvrstu namjeru da u pauzi između dvije sezone zadrži formu i možda bude još i bolji, ako je to ikako moguće. 

Popularni Ibrakadabra iza sebe u dresu Milana ima fantastičnih sedam mjeseci kroz koje je postigao 11 golova i dokazao da sa 38 godina može da bude najbolji igrač tako velike ekipe.

Zbog toga će Rossoneri učiniti sve da ga zadrže u klubu i već su mu ponudili platu od preko četiri miliona na godišnjem nivou samo da ostane.

Kao što smo znali i ranije, razlog koji se krije iza tako dobre forme Ibrahimovića i u ponzim godinama je trening, trening i samo trening.

Nekadašnji napadač Barcelone, Intera, Manchester Uniteda i Juventusa viđen je na jahti u blizini francuskog odmarališta Saint-Tropez. Fotografi koji slikaju poznate fudbalere po jahtama ovog puta su se iznenadili porizorom jer je Ibra trenirao na jahti.

Iskusni napadač je dan na jahti, umjesto za uživanje i sunčanje, odlučio provesti u treningu. Tako je viđen kako radi neke vježbe za održavanje snage i kondicije što se i može vidjeti na fotografijama.

Osim toga, Ibra je i sam objavio preko Instagrama video na kojem vježba.

Očigledno je da on još uvijek ima veliki motiv da ostane u samom fudbalskom vrhu gdje još uvijek i jeste bez obzira na pozne godine.

S njim na jahti bila je i supruga Helena Seger, a izvještaji kažu da su s njima bila i djeca.

Inače, kada je u pitanju fudbalska karijera, treba reći i to da je Ibrahimović trenutno slobodan igrač, ali da bi vjerovatno trebao opet potpisati za Milan, ovog puta neki malo duži ugovor nego što je to bio šestomjesečni u januaru ove godine.

Podsjetimo, on je nedavno izjavio da 'Ibra nije igrač za Evropa lige', aludirajući na to da će Milan igrati u ovom takmičenju naredne sezone, ali vjeruje se da je malo 'smekšao' kada je u pitanju ostanak u klubu nakon što je objavljeno da Stefano Pioli ostaje na mjestu trenera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

RocknRolla
"To se zove biti Zlatan Ibrahimovic"
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi