Dragan Petrović na Koševu, Luka Bilbija sudi derbi u Širokom Brijegu

Određene sudije za 5. kolo Premijer lige BiH

Dragan Petrović na Koševu, Luka Bilbija sudi derbi u Širokom Brijegu

Esmer Oštraković

U okviru 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine očekuje nas nekoliko sjajnih utakmica, a najzanimljivije su one u Širokom Brijegu, te u Sarajevu.

U Širokom Brijegu će snage odmjeriti domaća ekipa i Borac iz Banja Luke, dok FK Sarajevo na Koševu dočekuje ekipu Veleža.

Poznato je i koji arbitri će dijeliti pravdu u ovom kolu širom premijerligaških terena, te će tako u Širokom Brijegu suditi Luka Bilbija iz Prijedora, a asistirat će mu Radislav Kačavenda iz Gradiške, te Aleksandar Smičjanić iz Laktaša. Četvrti sudac je Irfan Peljto iz Sarajeva.

Utakmicu na Koševu između Sarajeva i Veleža sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke, a asistirat će mu Damir Lazić iz Brčkog, te Sreten Udovičić iz Prijedora. Četvrti sudac je Zoran Grbić iz Prijedora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Delegiranje 5. kola Premijer lige BiH:

Željezničar - Mladost (Aleksandar Njegomirović)
Zrinjski - Sloboda (Admir Musić)
Široki Brijeg - Borac (Luka Bilbija)
Krupa - Radnik (Ermin Sivac)
Sarajevo - Velež (Dragan Petrović)
Tuzla City - Olimpik (Frano Jelić)

Top Komentari

pjanke.sa
Cuj Borcu sudi sudija Bilbija. Interesantno.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi