Utihnula je svaka nada: Rečenica Messijevog oca nakon sastanka kao nož u leđa!

Nezamislivo postaje realnost

Utihnula je svaka nada: Rečenica Messijevog oca nakon sastanka kao nož u leđa!

A. Čaušević

Završena je prva runda pregovora između predstavnika Lea Messija i Barcelone. Pristalicama katalonskog giganta je utihnula i posljednja nada.


Messi je odlučniji nego ikad da napusti Nou Camp. Nakon prvog sastanka obje strane imaju potpuno različite stavove i teško je vjerovati da će se bilo šta promijeniti.

Oko sat i pol u klupskim prostorijama Josep Maria Bartomeu i Javier Bordas s jedne te Jorge i Rodrigo Messi uz podršku advokata Jorga Pecourta su razgovarali o onom što slijedi.

Messi smatra da mu je ugovor istekao i da je slobodan igrač, dok Barcelona insistira da uopšte neće biti pregovaranja te da bilo ko želi dovesti sjajnog Argentinca morat platiti 700 miliona eura.

Nakon sastanka Jorge Messi je dao kratku, ali veoma jasnu izjavu koja se može protumačiti kao i zabijanje noža u leđa jer ono što je prije nekoliko sedmica bilo nezamislivo sada je sasvim izvjesno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moj sin ne želi da ostane ovdje", poručio je Messi senior.

U narednim danima se očekuje novi sastanak između dvije strane, a ne očekuje se i mogućnost da konačno i Messi javno progovori o dešavanjima posljednjih dana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DenisMJ
Neka bjezi iz Barse. Dosta vise igranja za ove likove. Stvarno smijesno da jedan tim kao sto je Barsa izgubi sa toliko razlike, stvarno smijesno. Jos ja primjecujem nagli pad kvota na dosta golova, na Casino Guru sajtu ali ne kapiram zbog cega se to desava...
6 0
Ljuti_Ljiljan
Messi nikada nece biti onaj isti, svejedno sta bude
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti