Džeko najavio meč s Italijom i mogući prelazak u Juventus: "Samo ću reći da imam 34 godine..."

Težak ispit pred Zmajevima

Džeko najavio meč s Italijom i mogući prelazak u Juventus: "Samo ću reći da imam 34 godine..."

A. Čaušević

Edin Džeko se već nekoliko dana povezuje s prelaskom u Juventus, međutim taj transfer još uvijek nije realizovan. 

Uoči utakmice Italija - BiH kapiten Zmajeva je komentarisao špekulacije vezane za budućnost i mogućnost da sa 34 godine zaigra s Cristianom Ronaldom.

"Svake godine se priča o odlasku... Nije pravi trenutak da se priča o transferima, skoncentrisan sam na utakmice pa ćemo vidjeti."

"Mogućnost da igram sa Ronaldom sa 34 godine? Samo ću reći da imam 34 godine, da se osjećam dobro i da sam ponosan zbog toga", kazao je Džeko za Rai Sport.

Bilo je riječi o utakmici s Azzurrima. Dijamant kaže da susret dolazi u jednom negativnom trenutku za reprezentaciju BiH.

"Fali nam dosta igrača. To je za nas loše. Ove dvije utakmice ne dolaze u pozitivnom trenutku, još uvijek smo u fazi priprema".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Italija je jaka. Poznajemo je. Nadamo se da i oni kasne s pripremam, počeli smo prije nekoliko dana i nadamo se da je i Italija u istoj kondiciji.

"Ne znam šta da očekujem, za mene i mnoge dečke na terenu će ovo biti prva utakmica u sezoni. Kako god, bit ću spokojan", poručio je Džeko.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
Kad si zabio za Bosnu zadnji put???
3 16
GuiliDamou
A realno, ima ti ko dodat loptu! Sabanadzovic, Danilovic, Loncar, Cimirot... Imaju zajedno asistencija ko Cviko nastupa za reprezentaciju...
14 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi