Otkriveni detalji Džekinog ugovora s Juventusom

Uskoro stiže na ljekarske preglede

Otkriveni detalji Džekinog ugovora s Juventusom

E. Čaušević

Italijanski mediji objavili su večeras da je konačno završena saga u koju su uključeni Edin Džeko i Arkadiusz Milik.

Milik je konačno pristao da iz Napolija pređe u Romu gdje će biti zamjena za Edina Džeku koji ide u Juventus. Milik je dogovorio danas sve s rimskim klubom, te se očekuje uskoro na ljekarskim pregledima.

Džeko već deset dana čeka da se ovi pregovori završe jer je on već davno sve dogovorio s Juventusom. Kada Milik krene put Rima to će biti zeleno svjetlo za Dijamanta da može spakovati kofere i ići u Torino na ljekarske preglede i potpis ugovor.

Italijanski novinar Romeo Agresti objavio je večeras da su Juventus i Roma definisali dogovor oko Džeke, te da će rimski klub zaraditi 16 miliona eura za bh. napadača uključujući i bonuse.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Agresti je još otkrio da će Džeko zarađivati 7.5 miliona eura koliko je imao i u Romi, te da će potpisati ugovor na dvije sezone. Ljekarski pregledi trebali bi biti uskoro zakazani u trening kampu Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ars1946
KLOTZ....
0 24
Penderinos
Interesantno, Pjanić je uvijek korak ispred dzeke, Pjanić u Romu eto Dzeke za njim, Pjanić ode u Juve a Dzeko ga slijedi, Pjanić onda ode u Barcu...valjda ce i Dzeko za godinu, dvije
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi