Fonseca: Džeko je ovdje s nama, sutra će biti na utakmici

Fonseca: Džeko je ovdje s nama, sutra će biti na utakmici

E. Škorić

Trener Rome Paulo Fonseca održao je upravo press konferenciju za novinare organizovanu pred prvu utakmicu Rimljana u novoj sezoni Serije A.

Roma će sutra igrati u Veroni, a jedna od tema bio je Edin Džeko. Bh. reprezentativac je na pragu transfera u Juventusa i jutros se pozdravio sa ekipom u Trigoria centru, ali Fonseca tvrdi - Edin je tu i danas i sutra.

"Džeko je ovdje s nama i sutra će biti na utakmici. Nema smisla razgovarati o transferima jer je trenutno Džeko ovdje s nama", rekao je Fonseca novinaru koji ga je upitao o dolasku Arkadaiusza Milika iz Napolija i odlasku Džeke u Juventus.

Roma u 20:45 sati sutra igra u Veroni, ali Džeke najvjerovatnije neće biti u timu, bez obzira na izjave trenera rimskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko bi, prema pisanju nekih italijanskih medija poput Tuttosporta ili Gazzette dello Sport, trebao čak debitovati u nedjelju za Juventus u meču protiv Sampdorije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fantasma
Neka te u Romi Edine, **** klupu u Juventusu.
2 8
19211921
Ostani u Romi
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti