Ronaldinho birao trojicu najboljih svih vremena, izostavio Messija!

Ima 'većih' i od Messija?

Ronaldinho birao trojicu najboljih svih vremena, izostavio Messija!

E. Škorić

"Ne volim ga uspoređivati s bilo kime ili reći da je najveći nogometaš ikad", rekao je Ronaldinho na pitanje da li je njegov bivši saigrač Lionel Messi među tri najbolja svih vremena.

Bivši brazilski reprezentativac i igrač Barcelone imenovao je trojicu igrača koje smatra konkurentnim za titulu najvećeg nogometaša svih vremena.

"Diego Maradona, Pele i Ronaldo. Teško je reći da je Messi najbolji u povijesti nogometa. Sve što mogu reći je da je on najbolji iz svoje ere", poručio je Ronaldinho.

Messi je cijelu karijeru proveo u Barceloni. Debitovao je još 2005. godine i za proteklih 15 godina odigrao je 731 utakmicu na kojima je postigao čak 634 gola i uz to upisao 285 asistencija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prije dvije sedmice izgledalo je kao da se njegova karijera u Barceloni bliži kraju poslije svih problema i sramotnog poraza od Bayerna (8:2), ali je on odlučio da ostane.

Pristao je na još jednu sezonu u Barceloni, ali ako se igra ne popravi, možemo biti sigurni da će na kraju ove sezone spakovati stvari i definitivno pobjeći.

Top Komentari

felix__27
Oni su mozda najbolji ali najvece uživanje je bilo tebe gledati.. Ti si bio madžionićar na terenu! Driblinzi,ples hvala ti što si igrao i bilo je uživanje gledati te. Ti si igrao najljepši fudbal ikad!
4 0
realno_govoreci
Nisam pratio Pelea i Maradonu jer sam mladja generacija.Messia pratim od kada se pojavio i smatram da je jedan od najboljih ikada ali realno kada se pogledaju snimci Maradone i Pelea sta su radili,izgledalo je još bolje nego kod Messia. Ne znam,stvar je okusa.Najbolji svih vremena nikada nece niko biti jer uvijek ce bolji doci ali da su bili najbolji svog vremena sigurno jesu kao sto je Messi ovog vremena.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti