Dejan Meleg stiže u Premijer ligu, nakon kruga Evropom došao je red i na BiH

Veznjak na korak od potpisa

Dejan Meleg stiže u Premijer ligu, nakon kruga Evropom došao je red i na BiH

Admin Čaušević

Ljetni prijelazni rok je sve bliže, a klubovi iz Premijer lige još uvijek imaju priliku da popunu rupe u igračkom kadru.

Odlaskom Vladana Danilovića ostalo je upražnjeno mjesto u veznom redu Borca, a mladog reprezentativca BiH bi mogao zamijeniti Dejan Meleg.

Javna je tajna da Vlado Jagodić već nekoliko mjeseci traga za odličnim i iskusnim veznjakom, a čini se da bi rješenje mogao biti 25-godišnji Meleg.

Veznjak koji će u oktobru napuniti 26 godina je napravio krug Evropom. Počeo je u Srbiji, igrao je u Nizozemskoj, Turskoj, Grčkoj, pa se ponovo vratio u Srbiju, a sada je red na Bosnu i Hercegovinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj fudbaler koji je svojevremeno bio i član mladog tima Ajaxa je nedavno raskinuo ugovor s Crvenom zvezdom, a prošle sezone je igrao u Radničkom iz Niša.

Inače, prve fudbalske korake je napravio u Vojvodini, a klub iz Novog sada ga je prije osam godina prodao u Ajax za cifru od 650 hiljada eura. Ima i tri nastupa za U21 selekciju Srbije.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
25 godina u mladom timu Ajaxa
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi