Svjetska kriza uveliko je pogodila i Cristiana Ronalda

Portugalac u problemu

Svjetska kriza uveliko je pogodila i Cristiana Ronalda

E. Škorić

Kriza koja je izazvana pandemijom koronavirusa dovela je do toga da hoteli Cristiana Ronalda budu pred zatvaranjem.

Ronaldo je vlasnik nekoliko hotela, a zbog pandemije sobe tih hotela ili su prazne ili poluprazne. Onaj hotel Pestana CR7 smješten u Funchalu, glavnom gradu Madeire, zatvoren je već nekoliko mjeseci.

Sam napadač Juventusa nije komenatarisao tu situaciju, ali navodi se da je Ronaldo u velikim problemima i da je primoran zatvarati lanac hotela koje ima u Portugalu.

Zbog velike krize Ronaldo je bio primoran smanjiti i cijene i broj uposlenika, a noć koja se plaćala 150 eura, sada košta svega 70-ak eura u njegovim hotelima.

U međuvremenu, Ronaldo ne planira u potpunosti odustati od ugostiteljstva. Namjerava sa svojim partnerom otvoriti hotele u Manchesteru i Madridu na atraktivnim lokacijama. I njihova grada je odložena upravo zbog krize koja je nastala, ali prije ili kasnije će Ronaldovi hoteli zaživiti.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Zao mi coeka,dodze mi da od plate odvojim hediju pa mu posaljem!
3 0
Ivica_Osim8
Ma bmk ne sikiram se ja za ronalda otkad znam za njeg on zivi dobro, za razliku od mene i mojih poznanika
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi