Očajni Juventus nije uspio pobijediti Crotone, VAR "oteo" pobjedu Staroj dami

Presudili milimetri

Očajni Juventus nije uspio pobijediti Crotone, VAR "oteo" pobjedu Staroj dami

A. Čaušević

Juventus je na gostovanju kod Crotonea odigrao samo 1:1. Izabrnici Andree Pirla su odigrali loš meč i na kraju mogu biti zadovoljni osvojenim bodom.

Povratnik u Seriju A je odlično započeo utakmicu. Bonucci je u 12. minuti bio neoprezan, skrivio je penal kojeg je u gol bez problema pretvorio Simi.

Bianconeri su stvari na početak vratili u 21. minuti kada je poslije lijepe akcije Kulusevskog i Chiese mrežu domaćih zatresao Morata.

U 60. minuti Juventus je ostao s igračem manje. Direktan crveni karton zbog neopreznog starta dobio je Chiesa pa svoj debi neće pamtiti po najboljem.

Tri minute kasnije Stara dama je mogla do preokreta, ali je sreća bila na strani domaćih jer je Morata nakon jednog prekida pogodio stativu.

Morata je u 76. minuti ponovo zatresao mrežu domaćih, nakon čega je uslijedilo višeminutno vijećanje da li se radilo ofsajd poziciji. Na kraju su presudili milimetri pa se rezultat nije promijenio.

[twitter]https://twitter.com/noobfcb/status/1317561671871877120[/twitter]

Potražite više informacija na temu Serie A:

Finiš utkamice nije donio uzbuđenja, igralo se u uglavnom između dva kaznena prostora. Zadovoljni bodom domaći su kontrolisali igru, dok očajni gosti nisu niti jednom zaprijetili.

Inače, svih 90 minuta na golu Juventusa preoveo je Buffon kojem je ovo bio 650. nastup u Seriji A.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MangasColoradas
...da igraci Crotonea nisu dosli na utakmicu Juve bi imao sanse za pobjedu.
11 5
aJdotuzla
Pa neka opet neko kaze kako se samo Juventusu stima.
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi