Mokri dolac sija!
FOTO: Posušje/ Facebook

Stadion Posušja u odličnom stanju

Mokri dolac sija!

Admin Čaušević

U HŠK Posušje već neko vrijeme pušu neki novi vjetrovi pa je klub iz Hercegovine na pravom putu da postane stabilan kao prije 20-ak godina. 

Posušje je svojevremeno bilo među boljim timovima u BiH, dres ovog klub između ostalih nosili su Hrvoje Erceg i Wagner Santos Lago.

Prošle sezone izborena je promocija u Prvu ligu FBiH, a u dosadašnjem dijelu sezone Posušje igra odlično i u samom je vrhu tabele.

U 11. kolu na svom stadionu će dočekati Orašje, a igrači će imati odlične uslove za igru obzirom na odličnu pripremljenost terena.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Posušje je za Facebook stranici objavilo fotografiju stadiona Mokri Dolac za kojeg se bez ikakve lažne skromnosti može reći da sija i trenutno je među boljim u Prvoj ligi FBiH.

Top Komentari

Prazina
Osnovan je 1950. godine a od 1994. do 2009. godine natjecao se u najvišim ligaškim natjecanjima u BiH. Dva puta je osvajao Prvenstvo Herceg-Bosne. Stadion ima kapacitet 8000.
3 4
Dzondzy
Ma takve ekipe trebaju i imati mogućnost ulaska i igranja premijer lige a ne Olimpik s sobom oranjem nit se može nagledati kakve igre po onom terenu a i igrači se mogu samo povrijediti
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi