"Div Džeko je uzeo za ruku djevojčicu Romu i pomogao joj da pređe ulicu"

Italijanski mediji o nastupu Dijamanta

"Div Džeko je uzeo za ruku djevojčicu Romu i pomogao joj da pređe ulicu"

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome večeras su u gostima nakon preokreta pobijedili Young Boyse sa 2:1.

Roma je nakon prvog poluvremena gubila sa 1:0 u Bernu, a onda je Paulo Fonseca na teren morao poslati Džeku, Mkhitaryana i Veretouta. To se Romi itekako isplatilo jer je samo deset minuta kasnije na semaforu bilo 1:1.

Džeko je fantastično asistirao za Brunu Peresa koji je pogodio mrežu domaćeg tima. Nekoliko minuta kasnije Roma je preokrenula na 1:2, a ovaj put gol za goste zabio je Kumbulla.

Portal laroma24.it je dodijelio ocjene igračima Rome za večerašnje nastupe. Za igrača utakmice proglasili su Edina Džeku koji je na terenu proveo svega pola sata.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

No, Džekin ulazak bio je prevaga u ovoj utakmici što se jasno vidjelo na terenu. Novinar ovog portala Mirko Bussi je to sve opisao na jedan zaista sjajan način.

"Div Džeko je uzeo za ruku djevojčicu Romu i pomogao joj da pređe ulicu", piše u opisu ocjene koju je dobio bh. napadač, a onda je 6.5.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Nije bitno jel sa Grbavice, treba svi da budu ponosni na njega jer nismo ih puno u historiji imali na ovom nivou. Hvala Džeko za sve što si uradio za ovu državu.
12 1
forgemp
U prvih 2-3 minute kako je usao odmah se sve promijenilo. Majstor igre, jedan od rijetkih.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi