Koeman ima nekoliko sumnji, jedna je i Pjanić

Vrijeme za nove izazove

Koeman ima nekoliko sumnji, jedna je i Pjanić

Admin Čaušević

Miralem Pjanić je cijeli El Clasico odgledao sa klupe, a Ronald Koeman još nema puno povjerenje u bh. reprezentativca.

Barcelona će u drugom kolu Lige prvaka gostovati Juventusu. Koeman pred taj meč ima nekoliko sumnji, a jedna od njih je i Pjanić.

Nizozemski stručnjak planira potpuno izmiješati tim nakon poraza od Real Madrida, a još uvijek je nesiguran da li poslati Pjanića od prve mintue na teren.

U veznom redu je siguran De Jong, dok se Koeman koga upariti sa svojim sunarodnjakom. Da li ostaviti Sergija Busquetsa koji je razočarao u El Clasicu ili Pjanića koji još uvijek nije na 100 % svojih mogućnosti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ronald Araujo će zamijeniti suspendovanog Piquea, dok bi od prve minute priliku trebao dobiti Griezmann nakon povrede Coutinha.

U napadu će još igrati Ansu Fati i Messi, dok neodlučnost vlada oko četvrtog ofanzivca. Dilema je između Pedrija, Trincaa i Dembelea.

Top Komentari

Keno
Koeman mars nazad u erediviziju picko zuta
5 0
Maestro
Žuto ****o na klupi se samo crveni a našem PJANIĆU minute za igru na kasikicu daje
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti