Najveća krađa u historiji VAR-a!

Besmislena odluka!

Najveća krađa u historiji VAR-a!

Admin Čaušević

Čini se da u engleskom Premiershipu ne može biti odigrano niti jedno kolo, a da se ne priča o VAR tehnologiji.

Posljednja u nizu kontrovernih situacija koja se može okarakterisati kao i najveća krađa u historiji VAR-a viđena je na meču Crystal Palace - Leeds United.

Naime, Bamford je zabio gol za 1:1 u 17. minuti , gol je prvobitno priznat, lopta je završila na centru, ali je stigla dojava iz VAR sobe.

Gol je poništan zbog ofsajda. Međutim, kako što se može vidjeti na fotografiji u ofsajd poziciji se nalazila ruka napadača Leeds Uniteda. Poništeni gol pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako se rukom ne može postići gol pa se taj dio tijela ne računa kako sastavni prilikom postizanja golova onda se još jednom u pitanje dovodi validnost VAR tehnologije u Engleskoj.

Inače, nekoliko minuta kasnije Crystal Palace je zabio svoj drugi gol, ali je Bamford u 27. minuti ponovo zatresao mrežu domaćih. Taj gol mu je priznat.

Top Komentari

LeicesterCity
Cuj najveca kradja... niste culi za BiH vs Nigerija
5 2
Alen23
Moze se postico gol al nece vrijedit hahaha zezam sw ma var je ludilo unisten je nogomet penala ima kao u rukometu ovo su kladionice ulozile u poboljšanje nogometa kako bi se obogatile
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi